Ook dit jaar is PIEK, samen met IPC aanwezig tijdens de Productronica beurs in München. Deze wereldbekende beurs vindt plaats van 16 tot 19 november 2021.

Dit jaar zal de beurs ook weer bol staan van noviteiten en experts van allerlei vakgebieden wisselen tijdens de beurs hun kennis uit. Thema’s als elektronica van de toekomst, trends in de verschillende branches, groeimarkten, investeringsmogelijkheden etc. zullen het gesprek van de dag zijn tijdens deze beurs.

Onderwerpen die o.m. tijdens de beurs aanbod zullen komen zijn.

  • Embedded Systems en Cyber Physical Systems
  • Smart Factory
  • Machine naar machine communicatie (M2M)
  • Branche specifieke software en systemen
  • Infrastructuur en digitale netwerken
  • Cloud Computing en Big Data

Het beloofd weer een zeer interessante dagen te worden in München.

Tijdens de Productronica vindt ook het vervolg op de wereldkampioenschap handsolderen plaats. Gedurende 4 dagen zullen de besten uit de elektronische verbindingsindustrie het met elkaar opnemen. De opdracht bestaat uit het bouwen van een functionele elektronica assemblage binnen een tijdsbestek van 45 minuten. En dat alles volgens de IPC-A-610 klasse 3 criteria.

De deelnemers worden beoordeeld op de tijd die ze nodig hebben, het aantal fouten en de werking van hun assemblage. Beoordeling zal plaatsvinden door IPC-A-610 Master Trainers.

Zoals ieder jaar heeft de directie van IPC PIEK gevraagd om 2 Master Trainers ter beschikking te stellen om als jury te fungeren tijdens de handsolder competition.

Ook is er een mooi prijzengeld ter beschikking gesteld door IPC.
1st prijs € 300, 2de prijs € 200 en de 3e prijs € 100.

Daarnaast zal de winnaar worden uitgenodigd om volgende jaar tijdens de IPC Hand Soldering Championship zijn/haar titel te verdedigen. IPC betaalt de kosten van vliegtickets en hotel.

Meer informatie: 2021 IPC Hand soldering Competition productronica Registration Form EN.

IPC en PIEK kunt u vinden in hal A2.300

Meer informatie hierover op de website van de beurs http://www.productronica.com