Uw succes is ook een succes voor PIEK. Daarom staat het hele PIEK-team steeds voor u klaar om uw opleidingswensen in te vullen. Dit blijkt ook uit de evaluaties die PIEK van haar klanten krijgt. Onderstaand diverse citaten die klanten hebben ingevuld op evaluatieformulieren en hebben aangegeven tijdens het jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek.

  • “Alles verloopt naar tevredenheid. Het contact is prettig en snel met mijn vaste contactpersoon en ze denken goed mee”.
  • “Ze hebben in overleg met ons een programma gemaakt dat goed toepasbaar is voor onze situatie”
  • “Ik krijg altijd positieve geluiden terug van de cursisten. Zelf heb ik als deelnemer en als leidinggevende ook alleen maar goede ervaringen met hen.”
  • “Ik hoor alleen maar positieve verhalen van de deelnemers en dan met name dat ze heel deskundig en flexibel zijn en veel praktijkervaring hebben.”
  • “We krijgen nieuwsbrieven en e-mails over nieuwe trainingen, maar ze zijn daarbij niet opdringerig”
  • “Ze zijn altijd heel goed in het nakomen van de afspraken en dat vind ik belangrijk”
  • “Ze hebben heel veel kennis van de industrie, waarin zij lesgeven. Ze blijven goed bij op het vakgebied en werken met goede apparatuur”

Zoals uit deze citaten blijkt stelt PIEK de klant steeds centraal. PIEK zorgt ervoor dat de klant van begin tot eind geheel ontzorgt wordt. Belangrijk voor PIEK is de tevredenheid van de klant. Maatwerk is bij PIEK standaard. Afhankelijk van de wensen en behoeften kunnen trainingen worden samengesteld. Of dit nu gaat om IPC-certificeringen of de, in eigen omgeving, ontwikkelde PIEK-trainingen. Of de training nu in uw eigen omgeving moet plaatsvinden (incompany) of op een trainingslocatie van PIEK. De klant staat steeds hierbij centraal. Het hele PIEK-team is erop ingesteld om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.