Door de coronapandemie heeft IPC maar ook PIEK de ontwikkeling van Online-trainingen in een versneld tempo uitgebreid.

Met de PIEK en IPC online trainingen kunnen uw medewerkers zich toch blijven ontwikkelen, door de deelname aan een groot aanbod aan certificerings-, hercertificerings- en Challengetest trainingsprogramma’s, en tegelijkertijd werken aan hun duurzame inzetbaarheid.

Wat is online leren?
Online leren is een trainingsvorm voor leren op afstand die plaatsvindt door middel van internet. Waarbij de deelnemer bijv. een certificerings-, hercertificeringstrainingsprogramma of Challengetest programma doorloopt vanuit zijn eigen vertrouwde en rustige omgeving.
Om de betrokkenheid van deelnemer, te stimuleren worden de Online-trainingen ondersteund met presentaties, video’s, en diverse praktijkvoorbeelden etc.
Dus kort samengevat u volgt het gekozen trainingsprogramma niet face-to-face maar Online achter uw beeldscherm, vanuit uw vertrouwde werk of thuisomgeving.

Werkwijze
De deelnemer doorloopt de volwaardige Online PIEK training, of het IPC-certificeringsprogramma, en de bijbehorende examinering onder begeleiding van gedreven, betrokken en enthousiaste trainers. De trainers van PIEK zijn onafhankelijk, hebben jarenlange internationale ervaring en spreken de taal van uw medewerker. Gedurende de Remote trainingen worden de deelnemers, voorbereid op extra door PIEK ontwikkelde examen oefenopgaven.

Vereiste eisen voor deelname
Voor de vereiste eisen voor deelname aan een PIEK en/of IPC (Online) training, heeft PIEK voor u speciale richtlijnen opgesteld, welke u bij een offerte aanvraag worden toegezonden.
De voornaamste redenen waarom steeds meer bedrijven voor een deelname aan een of meerdere PIEK en IPC (Online) certificerings trainingen kiezen.

  1. Kosten- en tijdsbesparing
  2. Productiviteit
  3. Duurzaam
  4. Kwaliteitsborging
  5. Deelname door deelnemers van diverse vestigingen.

Kosten- en tijdsbesparing
Het grote voordeel voor u is, de trainingskosten zijn 20% lager (exclusief de reis- en verblijfkosten), doordat de kosten reis- en verblijfkosten van een trainer, vervallen.
Verder doordat uw medewerker geen reis- en verblijfkosten heeft, waardoor tijd- en kosten bespaard worden.

Productiviteit
Een klassikale training van een halve dag staat gelijk aan een Online-training van circa één uur. Verder vervallen voor de deelnemer het reizen naar de trainingslocatie.

Duurzaam
Een ander belangrijk punt, door deelname aan een Online-training, draagt u bij aan
85% minder energie, en circa 80% minder CO2-uitstoot, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu.

Deelname door deelnemers van diverse vestigingen
Een verder voordeel is, dat een internationaal opererend bedrijf, gelijktijdig in een groep
verschillende personen, afkomstig van diverse vestigingen, gezamenlijk kan laten deelnemen aan een en hetzelfde trainingsprogramma. Hetgeen ook een aanzienlijke kostenbesparing met zich meebrengt.

Welke IPC-trainingsprogramma’s zijn nu online beschikbaar voor uw certificering, hercertificering of Challengetest:

Wilt u meer weten over de PIEK en IPC Online-trainingen en de vereiste voorbereidingen, neem dan contact op met onze klantadviseur, mevrouw Wendy Wings. U kunt ons telefonisch bereiken op +31- (0)45-5703333 of per e-mail support@piektraining.com.