De klanten van PIEK komen vanuit de hele wereld. Of PIEK gaat naar de klanten toe voor een incompany training. Zo waren er de afgelopen jaren diverse klanten uit Israël aanwezig. PIEK heeft met deze klanten gesproken en gevraagd of ze mee wilden werken aan een interview. Aangezien de klanten werkzaam zijn in de elektronische verbindingsindustrie in Israël, die onder de geheimhouding valt, worden er verder geen namen en bedrijven genoemd.

Waarom komen mensen helemaal uit Israël om bij PIEK een of meerdere IPC-trainingen te volgen. De meningen zijn hierbij unaniem. In Israël bestaan ook IPC-trainingscentra, echter deze beschikken niet over de kwaliteit en de know how die PIEK heeft. Het is niet naast de deur, maar de deelnemers hebben graag de verre reis er voor over om door de beste IPC-opleider de training te krijgen. De trainers van PIEK blinken uit door hun enorme kennis van alle branches binnen de elektronische verbindingsindustrie is de mening van een van de cursisten. De trainers hebben zoveel ervaring dat zij ons heel goed kunnen helpen met de problematieken die wij aandragen. Doordat we hier met een diversiteit van cursisten aanwezig zijn, kunnen we ook van elkaar leren. Deze mogelijkheden hebben we nog bij geen ander trainingscentrum aangetroffen.

PIEK zorgt niet alleen maar voor zeer goede trainingen, ook de randvoorwaarden zijn uitstekend te noemen, zoals hotelaccommodatie etc. Als we de deelnemers aan het interview bedanken voor hun medewerking zegt een deelnemer, “PIEK levert uitstekende cursussen en uitstekende trainers” zorg ervoor dat dit ook nog in het artikel komt te staan.