Het spreekwoord „kennis is macht“ is actueler dan ooit. Binnen de technische verbindingsindustrie is actuele kennis over de nieuwste standaarden, technieken en marktontwikkelingen onontbeerlijk. Maar door de enorme stroom van informatie is het heel moeilijk om te destilleren welke kennis nu werkelijk van belang is. Hierdoor missen we zaken die wel invloed kunnen hebben of zelfs essentieel zijn voor onze business. En hierdoor lopen organisaties dagelijks risico’s. Vooral voor de technische verbindingsindustrie is het van belang om steeds op tijd op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen.

Dan is het goed dat je als organisatie voor speciale vakgebieden een competente partner aan je zijde hebt. Deze partner zorgt ervoor dat je steeds op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen en filtert alle zaken die niet van belang zijn.

PIEK is een dergelijk partner als het gaat om opleidingen voor de elektronische verbindingsindustrie en dat al meer dan 50 jaar. PIEK is gecertificeerd om alle IPC opleidingen aan te bieden. Voor u is dit zeer praktisch, u hoeft maar bij een organisatie aan te kloppen. En PIEK houdt u steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen die er spelen op het gebied van IPC certificeringen en hercertificeringen. Voor u betekent dit dat PIEK u ontzorgt, u hoeft niet permanent bezig te zijn om alle nieuwe ontwikkelingen bij te houden. Daarvoor hebt u PIEK. PIEK staat u met raad en daad bij op het gebied van IPC opleidingen en consultancy.

PIEK is de partner van assemblage- en reparatiebedrijven, automotive-, medische- en beveiligingssector, luchtvaart, defensie en cyber security. Wilt u weten welke ontwikkelingen voor uw sector van belang zijn, en welke wijzigingen er hierdoor op het gebied van IPC certificeringen spelen?

Neem dan contact met Wendy Wings van onze afdeling customer care. Zij is te bereiken via telefoonnummer + 31 45 570 33 33. Of stuur haar een mail via sales@piektraining.com.