Vanaf 10 mei is het weer zover. De SMTconnect in Nürnberg opent haar deuren. Ook dit jaar is PIEK aanwezig tijdens dit drie daagse event. Samen met IPC, de Amerikaanse overkoepelende organisatie voor de technische verbindingsindustrie, ontvangt PIEK u graag op stand #4-557.

PIEK is een van de weinige IPC-opleidingscentra, dat geautoriseerd is om alle IPC-opleidingen aan te bieden. PIEK opereert wereldwijd en PIEK biedt de opleidingen in meerdere talen aan.

SMTconnect
De vakbeurs SMTconnect in Nürnberg (voorheen SMT Hybrid Packaging) is het enige evenement in Europa dat mensen en technologieën verbindt op het gebied van ontwikkeling, productie, service en toepassing van elektronische assemblages en systemen.

Meer dan 430 nationale en internationale exposanten presenteren zich op de SMTconnect-beurs in Nürnberg en tonen de nieuwste trends en ontwikkelingen, evenals actuele probleemoplossingen en innovaties op het gebied van elektronicaproductie. Het evenement ziet zichzelf als een ontmoetingsplaats voor alle gebieden van elektronicaproductie binnen micro-elektronica, inclusief alle contractproductie. De focus van het evenement ligt op onderwerpen als systeemontwikkeling en productievoorbereiding, materialen en componenten, processen en productie, betrouwbaarheid en testen, evenals software en productiecontrole.

De SMTconnect in Nürnberg creëert ruimte voor onderlinge uitwisseling binnen de gemeenschap om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen, zakelijke deals te starten en je opleiding voort te zetten.

Bent u aanwezig op SMTconnect, loop dan even langs bij de stand van PIEK en maak kennis met PIEK, haar opleidingsaanbod, haar trainers en ervaar zelf wat PIEK voor u of uw organisatie zou kunnen betekenen.