PIEK uw kennisprovider voor de elektronische producerende industrie

Wij hebben jarenlang ervaring in het incompany opzetten van maatwerktrainingen en kunnen u met deze expertise uitvoerig van dienst zijn.

Alle door PIEK verzorgde opleidingen en seminars kunnen incompany worden gegeven vanaf drie personen. Ze zijn steeds maatwerk of het nu een IPC certificering of hercertificering betreft. PIEK levert u precies wat uw medewerkers nodig hebben.

PIEK biedt u de service aan dat de trainer van PIEK naar uw bedrijf komt. Dit is een service waar al jarenlang veelvuldig gebruik van wordt gemaakt door bedrijven in binnen- en buitenland.

PIEK Maatwerktrainingen zijn gekenmerkt door een open content programma. Niet alleen vanwege het feit dat de trainingen volledig afgestemd worden op de opleidingsbehoefte van uw medewerkers, maar ook vanwege de intense en intensieve samenwerking tussen de klant en PIEK.

Een partnerschap waarin we nauw samenwerken om het potentieel van uw medewerkers, teams en organisatie te ontwikkelen.

Om dit te verwezenlijk, volgen wij de volgende stappen:

Werkwijze
• kennismaking organisatie en bespreken meer jaren perspectief organisatie
• rondleiding productieafdeling(en) en producten
• kwaliteitseisen van uw opdrachtgever(s)
• opleidingsnoodzaak in kaart brengen met de gewenste accenten

Op basis van voorgaande stappen ontwikkelt PIEK een concept-opleidingsprogramma. Na uw goedkeuring, wordt een duidelijke en geheel vrijblijvende offerte uitgebracht. Bij een regelmatig terugkerende opleidingsvraag, kan gekozen worden voor een raamcontract.

Kort samengevat:

Klantgerichte maatwerk opleidingsprogramma’s
• De opleidingsbehoeften van uw organisatie worden zowel theoretisch alsook praktijkgericht geïmplementeerd. Zo worden uw medewerkers uitsluitend getraind in de kennis welke zij nodig hebben.
• De incompany training van PIEK kan, in afstemming, plaatsvinden op het moment dat dit het beste past in uw schema. PIEK is daar flexibel in. De benodigde soldeer- en inspectie-apparatuur bestaande uit een volledig ingerichte werkplek per deelnemer brengt de trainer steeds mee. De apparatuur kan van een van de volgende fabrikanten, Ersa, JBC, OKi, Metcal, Pace of Weller zijn, afhankelijk van uw behoefte.
• Op locatie is het is veel gemakkelijker om problematieken te bespreken welke zich binnen het productie- en, assemblageproces voordoen.

Onafhankelijkheid van trainers
PIEK is een van de weinige onafhankelijke en betrouwbare opleiders, met gedreven en enthousiaste trainers. De trainers van PIEK zijn onafhankelijk, hebben jarenlange internationale ervaring en spreken de taal van uw medewerker. Trainen is de core business van PIEK. Tijdens de trainingen van PIEK worden uw medewerkers niet lastig gevallen met productpresentaties van leveranciers of andere sprekers. Klanten komen naar PIEK niet alleen vanwege de hoogwaardige kennis en de mondiale ervaring van de trainers die bij PIEK werkzaam zijn. Maar ook omdat PIEK het enige opleidingsinstituut voor de technische verbindingsindustrie binnen Europa is, dat gecertificeerd is om alle IPC trainingen te geven.
Hierdoor kunt u bij een loket terecht voor al uw opleidingsvraagstukken. Voor PIEK is de onafhankelijkheid een belangrijk issue. Wij moeten onze klanten recht in de ogen kunnen
blijven kijken en aan hun medewerkers de beste trainingen kunnen aanbieden. Dit kunnen we alleen maar als we niet afhankelijk zijn van derden. Daarom investeren we veel in onze trainers. Hierdoor zijn ze steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ook in uw branche.

Kosten- en tijdsbesparing
Het grote voordeel voor u is, dat er geen reis- en verblijfkosten zijn voor uw medewerkers naar externe trainingslocaties. Zodoende kan de tijd effectief benut worden.

After-sales
De meerderheid van onze klanten weet dat onze PIEK-service en -ondersteuning niet eindigt met het voltooien van de training. Klantcontacten zijn een continu proces tussen onze technische afdeling, onze wereldwijd gevestigde klanten uit een breed scala van industrieën en het PIEK-team.
De PIEK-trainers worden regelmatig benaderd door onze klanten en/of om advies gevraagd om oplossingen te bieden voor kwaliteitsproblemen of kwaliteits-discussies met hun producten en klanten. Vanwege de steeds actuele praktische ervaring hebben de PIEK-trainers uitgebreide technische en internationale kennis. Dit kan onze klanten duidelijk van pas komen!

Klanttevredenheid
Klanten waarderen PIEK al jaren met een gemiddelde klanttevredenheid van 9,5. In een recent gehouden CEDEO Klanttevredenheidsonderzoek zelfs met een 9,8.