Huisartsen blijven fit voor hun vak door opleiding. Na een studie van aan de universiteit en diverse verdiepings- en verbredingsopleidingen gaan huisartsen aan de slag in hun eigen praktijk. Echter dan is hun opleiding nog niet afgelopen. Jaarlijks moeten ze 250 punten verzamelen door her- en bijscholing. Hierdoor blijven ze fit en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Hier profiteren wij als cliënt van de huisarts van.

Ook voor de technische verbindingsindustrie bestaat er een “fitheidsprogramma” in vorm van de IPC certificeringen en hercertificeringen. Deze IPC certificeringen zijn er niet voor niets. IPC heeft samen met vertegenwoordigers uit de technische verbindingsindustrie een set van regels en richtlijnen opgesteld die gelden voor de verschillende sectoren binnen deze industrie.

Net als de huisartsen moeten medewerkers binnen een periode van twee jaar hun certificering weer bewijzen in vorm van een hercertificering. Dit is belangrijk om bij te blijven want de wereld van de technische verbindingsindustrie veranderd dagelijks.

Maar niet alleen maar om bij te blijven. Het opleiden van medewerkers draagt bij aan hun welbevinden en loyaliteit naar de organisatie. Hierdoor snijdt het mes aan twee kanten. Verder heeft de organisatie ook nog een verder voordeel. Door te laten zien dat de medewerkers en daardoor de organisatie IPC gecertificeerd is heeft men een concurrentievoordeel. Afnemers en toeleveranciers weten aan welke voorwaarden ze moeten voldoen, c.q. aan welke voorwaarden voldaan is.

Certificeren van medewerkers levert bedrijven veel op. Belangrijk is een certificering of hercertificering te laten plaatsvinden bij een gerenommeerd en ervaren opleidingsinstituut.

Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor PIEK. PIEK is niet het goedkoopste opleidingsinstituut. PIEK biedt wel de ruim 50 jarige internationale ervaring, de mogelijkheid om alle IPC opleidingen te volgen en een klanttevredenheidscijfer waar internationaal opererend bedrijf jaloers op is. Kwaliteit, maatwerk en voldoen aan de wensen en behoeften van de klant is bij PIEK vanzelfsprekend. Daarom biedt PIEK haar opleiding aan op de locatie van de klant maar ook regionaal. In vele plaatsen in Europa heeft u de mogelijkheid om een certificerings- of hercertificeringstraject te volgen. Op de website van PIEK kunt u de actuele trajecten en locaties aantreffen.

Fit door opleiding. Zijn uw medewerkers fit genoeg om de concurrentieslag te winnen?

PIEK helpt u graag hierbij. Neem hiervoor contact op met Wendy Wings van de afdeling customer care. Zij is te bereiken via telefoonnummer + 31 45 570 33 33. Of kijk op de website voor alle informatie over PIEK https://piektraining.com