Dachten we met z’n allen dat we na de zomer verlost zouden zijn van Covid-19 blijkt dit allesbehalve, met de nieuwe varianten die momenteel weer opduiken. 2021 was opnieuw een heel vreemd jaar, met gedeeltelijk thuiswerken, meer vrijheid, minder vrijheid, alles om het virus onder controle te krijgen. Ook de aanpak bij de bestrijding van het virus werd door de landen verschillend ingevuld.

PIEK had in 2020 al de nodige ervaring opgedaan met het online werken en ook het online geven van de verschillende cursussen. Klanten hebben daar in 2021 veelvuldig gebruik van kunnen en moeten maken. De flexibiliteit bij onze klanten en ook van de interne PIEK organisatie heeft ervoor gezorgd dat we steeds op alle klantvragen en -wensen hebben kunnen inspelen. Onze trainers waren veelvuldig bij klanten aanwezig en klanten kwamen ook naar het hoofdkwartier van PIEK in Heerlen. Online werden ook de nodige cursussen verzorgd. Ook mocht PIEK dit jaar weer diverse nieuwe klanten welkom heten. De bijna 60 jarige mondiale ervaring van PIEK is spreekwoordelijk binnen de branche.

PIEK wil u bedanken voor het vertrouwen dat u PIEK gaf het afgelopen jaar en in 2022 zal PIEK opnieuw voor u en uw organisatie klaar staan, online alsook fysiek.

Voor 2022 willen wij u, uw familie en uw medewerkers, een goede gezondheid, geluk en succes wensen. Maak er mooie en gezellige feestdagen van samen met uw naasten ondanks alle beperkingen.

Wij verheugen ons erop om onze samenwerking in 2022 te mogen voortzetten en hopelijk dan in een wereld waarin het virus niet meer ons dagdagelijks handelen beheerst.

Uw PIEK Team