Tijdens de ‘Beste soldeerder van de Benelux’-competitie strijden professionals elke beursdag ‘live’ op de beursvloer. Professionele soldeerders krijgen 45 minuten de tijd om componenten en connectoren op een printplaat te solderen, wie slaagt hier het best in?

Na het grote succes tijdens E&A 2019, zoekt E&A tijdens deze editie voor de tweede keer naar “de beste soldeerder van de Benelux”.

Heb je minimaal 1 jaar professionele soldeerervaring en is het solderen van componenten en connectoren voor jou geen probleem? Meld je dan hier aan voor een gratis beursbezoek én als deelnemer voor de soldeercompetitie. We hebben een beperkte beschikbaarheid, dus wacht niet te lang! Word jij de “Beste soldeerder van de Benelux”?

PIEK jureert op verschillende criteria en kiest iedere beursdag een dagwinnaar: de drie dagwinnaars worden beloond met een Weller soldeerstation.

Via de bezoekersregistratielink kunt u zich registreren voor een gratis bezoek aan Electronics & Applications 2023. We spreken u graag op Elctronics en Applications 2023.

Uw PIEK-team