Wereldwijd zijn er maar drie IPC opleidingscentra die geautoriseerd zijn om alle IPC trainingen door te voeren. En PIEK is een van deze drie en het enige in Europa.

Daar is PIEK zeer trots op. Niet voor niets participeren trainers van PIEK in de ontwikkeling van nieuwe IPC certificeringen c.q. werken mee aan het actueel houden van de bestaande IPC trainingen.

Dat PIEK een van de drie full service opleidingscentra wereldwijd is, ligt aan het feit dat door PIEK vanaf het begin de klant centraal heeft gesteld. En al decennia met IPC werkt! Verder is kwaliteit een van de standaards waar PIEK al meer dan 50 jaar bekend om staat binnen de elektronische verbindingsindustrie. Doordat PIEK mondiaal opereert binnen alle sectoren en sub sectoren van de elektronische verbindingsindustrie zijn de trainers van PIEK instaat om linken te leggen tussen de verschillende problematieken (onderwerpen) die spelen binnen de verschillende sectoren. Hier profiteert de cursist van, en daarmee direct ook de werkgever.

Niet alleen is PIEK een van de drie wereldwijd, maar heeft PIEK ook een full service concept voor haar klanten. Naast de bestaande IPC opleidingen biedt PIEK ook nog, de in eigen huis ontwikkelden, PIEK opleidingen aan. Deze opleidingen zijn gebaseerd op de IPC trainingen en bieden een verdieping en verbreding van de betreffende IPC opleiding aan. Maatwerk is standaard bij PIEK. En de dienstverlening van PIEK gaat verder. PIEK biedt ook nog een testcenter aan, auditservice, IPC validation service en consultancy.

Met al deze dienstverlening samen is PIEK in Europa het enige IPC opleidingsinstituut dat het hele veld van dienstverlening voor de elektronische verbindingsindustrie in haar pakket heeft. Niet voor niets kloppen steeds meer bedrijven bij PIEK aan en maken gebruik van het gehele pakket van dienstverlening. En daarbij biedt PIEK een eerlijke en concurrerende prijsstelling.

Als klant kent u PIEK inmiddels. Maar misschien nog niet alle dienstverleningen. Neem gerust contact op met Wendy Wings van de afdeling customer care. Zij is te bereiken via telefoonnummer + 31 45 570 33 33. Of kijk op de website voor alle informatie over PIEK https://piektraining.com