Met ingang van 22 april kunt u, als CIT of MIT niet meer het trainingsmateriaal bij PIEK of IPC bestellen, maar moet u dit downloaden via het IPC EDGE 2.0 platform.

Organisaties die lid zijn van IPC genieten een prijsvoordeel t.o.v. organisaties die geen lid zijn van IPC.

Medewerkers die als CIT/MIT worden gecertificeerd hebben binnen 24 uur toegang tot het betreffende IPC EDGE 2.0 platform waar ze hun trainingsmateriaal kunnen downloaden. Via het dashboard op het platform kun u zien voor welke IPC certificeringen u geautoriseerd bent, en kunt u het betreffende trainingsmateriaal downloaden.

Door alle trainingsmateriaal alleen nog maar digitaal, via download, aan te bieden, kan IPC ervoor zorgen dat steeds de meest actuele versie van de desbetreffende certificering beschikbaar is. Via een bericht zullen de MIT’s en CIT’s op de hoogte worden gesteld zodra er een nieuwe versie online staat.

Het trainingsmateriaal is in meerdere talen beschikbaar. Men hoeft niets extra’s te betalen voor een vertaalde versie.

Bovenstaande gaat in per 22 april 2019. PIEK is niet verantwoordelijk voor eventuele extra kosten die door deze wijziging van IPC worden gemaakt. En let op: Het trainingsmateriaal dat via download beschikbaar is, is exclusief de standaard die bij een betreffende IPC certificering hoort, deze dient nog separaat te worden aangeschaft.